The best Side of pomeranci prodaja

Ono što je možda korisno da znate i pre odluke je da pomeranci ne važe za preterano zahtevne pse, te da su im potrebni samo redovna nega i šetnja, kako bi sve svoje osobine dobijene rođenjem uspešno održali i kasnije tokom života.

Ovaj šarmantni mali pas je izuzetno samouveren i veseo, uvek spreman svima da udovolji kako bi zadobio ljubav i pažnju.

Uz njih dobijate svu potrebnu dokumentaciju kao i mogucnost odlaska kod veterinara kako bi se uverili u zdravlje,kvalitet i sve sto vas zanima vezano za stene.Otac visestruko nagradjivan pas,sampionskog porekla. Za vise informacija pozvati

Kraljica Viktorija je ubrzo postala uzgajivač Pomeranaca te je počela svoje pse izlagati na izložbama. Jedan od njezinih favorita, Pomeranac imena Windsor Marco, osvojio je prvo mjesto na izložbi.

Odgajivacnica pasa Mitic u ponudi ima preslatku zenku pomeranca Emily. Ona je stara two meseca i trenutno se moze rezervisati. Moci ce da se preuzme kada zavrsi sa potrebnim vakcinacijama! Krajnja te

Danas su najzastupljeniji narančasti i crveni Pomeranci. Zbog svoje duge i meke dlake, ovi psi se jako linjaju. Kako bi se linjanje držalo pod kontrolom, potrebno je redovno četkati svog psa, a najmanje dva puta tjedno.

Odgajivacnica pasa Mitic u ponudi ima jednog preslatkog muzijacica u woolf sable boji.Ovaj opasni dasa se zove Pablo.Star je two meseca i slobodan je za rezervaciju.Preuzimanja ce biti moguce kada primi sve potrebne vakcine.Redovno je ciscen od parazita i vakcinisan.Bice medvedast,odlicno odlakan gustom dlakom i poddlakom.Njegova krajnja boja ce biti sivkasto(krem) a tezine oko two kg.Pablo je jedno preslatko razigrano stene zeljno ljubavi i paznje.

Oni se vole igrati, ali morate biti oprezni tijekom igranja jer je ovaj pas jako krhak. Mnogi uzgajivači Pomeranaca neće prodati svoje štence obitelji koja ima malo dijete jer znaju da postoji velika mogućnost da se pas ozlijedi.

Postoje ljudi kojima je trgovina ljubimaca unosan posao, kupovinom od ovakvog čoveka vi samo podržavate to što on radi, za svakog ljubimca kog vi kupite on ce da nađe novog za prodaju

Normal visual appearance: The hindquarters are incredibly muscular and abundantly feathered into the hocks. The hind legs stand straight and parallel.

Treba ih osposobiti za hodanje na uzici. Dosljednost i strpljenje je ključ kod ovih pasa. Vrlo važna stvar na koju biste trebali paziti i nikada ne dopustiti da vaš pas skače na kauč i s njega, jer se lako mogao ozlijediti (ozlijediti zglobove ili čak slomiti kost). Oni su vrlo inteligentna pasmina pasa i izvrsni su u mnogim aktivnostima pasa kao što su okretnost i poslušnost. Oni su željni naučiti nove stvari i zbog toga ih je lako trenirati.

You might be using a browser that isn't supported by Facebook, so we have redirected you to a less complicated Variation to give you the finest knowledge.

Četkanje će dlaku vašeg psa održati čistom, sjajnom i zdravom te pomoći da se dlaka ne petlja i bude neuredna. Preporučljivo je pronaći salon gdje ćete redovito (otprilike svakih four do six tjedana) vašeg Pomeranca voditi na tretmane koji uključuju cjelokupno uređivanje psa – kupanje, četkanje, rezanje noktiju, itd. Važno je obratiti pažnju i na zube Pomeranca te ih redovito četkati.

Julia je prelepa cistokrvna pomeranka top rated kvaliteta. Krajnja boja ce biti krem bela. Poseduje potpuno tupu njuskicu, debele sapice i gustu dlaku i pomeranci prodaja poddlaku. Julia je izuzetno nezna i razigrana. Moze s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *